Szekszárdi színházlátogatás 2022.

Szekszárdi színházlátogatás 2022.

Különleges élményben volt része 10.18-án iskolánk tanulóinak. A Német Nemzetiségi Nyelvi Versenyen helyezést elért, és színvonalasan teljesítő gyermekek- harmadiktól nyolcadik osztályig -szekszárdi színházlátogatás lehetőségét kapták jutalmul munkájukért.

Az előadás során „Torzonborz, a rabló” című német nyelvű, zenés mesejátékot tekinthettük meg. A vicces jelenetek,  a történet mulatságos szereplői, a komikus helyzetek, és a fordulatokban gazdag történet mosolyt csalt nem csak a gyermekek, hanem a pedagógusok arcára is. A szerencsés résztvevők úgy gyakorolhatták a német nyelvet, és alkalmazhatták az órán szerzett ismereteket, hogy észre sem vették, itt nem csupán szórakozás, tanulás is zajlik.

A színházlátogatásról élményekkel gazdagon tértünk haza. A következő napon lelkendezve mesélték el a gyermekek a németórákon, hogyan is sikerült a két testvérnek-Kasperl-nek és Seppel-nek- túljárnia Torzonborz, a rabló eszén.

A színházlátogatást ötven fő számára a Német Nemzetiségi Önkormányzat biztosította, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni.

 

                                                   NKUL-KP-1-2022/1-000357

Kapcsolódó galéria

Szekszárdi színházlátogatás 2022.

Szekszárdi színházlátogatás 2022.

Pályázatok

Okosan a pénzzel
Örökös ökoiskola