KRÉTA DIGITÁLIS KOLLABORÁCIÓS TÉR TANULÓI FELÜLET

KRÉTA DIGITÁLIS KOLLABORÁCIÓS TÉR TANULÓI FELÜLET

A KRÉTA Digitális Kollaborációs tér - rövidítve DKT - egy olyan komplex modul, amely segíti a tanárok és a diákok digitális online együttműködését, kommunikációját és a feladatok kiadását, szükségtelenné téve egyéb oktatási szoftverek használatát.

Kiemelt funkciója a tanórai feladatok, a házi feladatok komplex, logikailag egységes rendszerben történő megjelenítése és kezelése, emellett alkalmas csoportos (projekt-) feladatok kezelésére is. Továbbá kezeli a határidőket, a beadási időszakokat a feladatok, házi feladatok esetében, és képes online kommunikációs platformot biztosítani a diákok és tanárok között. A DKT egyszerűen elérhető a KRÉTA rendszerből vagy a KRÉTA mobil applikációkból!

Bejelentkezés és első lépések a Kollaborációs Térben

A KRÉTA Digitális Kollaborációs Térbe a KRÉTA rendszeren keresztül tudsz belépni. Ha a böngészőből használod  a KRÉTA rendszert, akkora bejelentkezés után egyszerűen kattints a DKT gombra! A mobil applikáción keresztül a Kollaborációs Tér menüpontot kell kiválasztanod és már be is léptél. Az első belépéskor be kell állítani a profilod alapvető adatait és meg kell adnod az e-mail címedet.

A következő linken keresztül további információk elérhetőek: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=46761407

Videótartalom elérése: https://www.youtube.com/watch?v=A0QRH786koA&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=A0QRH786koA&feature=emb_title

 

Pályázatok

Okosan a pénzzel
Örökös ökoiskola