GYEREKNAP

GYEREKNAP

Gyereknap

 

Kedves Gyerekek!

Szeretettel köszöntünk Benneteket Gyereknap alkalmából. Fogadjátok szeretettel játékos vetélkedőnket, teljék benne sok örömötök!

A feladatsort osztályonként kell teljesítenetek. 


 

Az első négy feladatnál osztályonként 1- 2-3 megoldást várunk, attól függően, hogy mennyi az osztálylétszám, és mennyire vagytok kreatívak. Fontos, hogy minden feladatnál más gyerekek legyenek aktívak, és mindenki csinálhasson valami olyat, amihez igazán kedve van. Az ötödik feladatnál az egész osztályra szükség lesz, annál több a pont, minél több megoldás készül. Kalandra fel! Rajzoljatok, alkossatok, mozogjatok, és lazuljatok! Várjuk ötletes megoldásaitokat!

1. Házi koktélkészítés

Közelednek a meleg nyári napok, itt az idő, hogy otthon a rendelkezésre álló nedűkből, és mindenből, amit jónak láttok, készítsetek egy utánozhatatlan koktélt!

Töltsétek pohárba, díszítsétek, ha van ötletetek!

Fotózzátok le magatokat vele abban a helyzetben, melyben a legszívesebben fogyasztjátok!

Írjátok le a receptet, és a fotóval együtt küldjétek el!

 

 

 

 

 

2. Best of „ Elmúlt évek gyereknapjai/ kirándulásai” rajzkészítő feladat

Készítsetek rajzot arról, hogy az elmúlt évek gyermeknapjai vagy kirándulásai közül melyiken történt Veletek valami felejthetetlen.

Osszátok meg velünk a pillanatot, vagy az élményt!

3. Mindenki sportol…..

Otthonainkban tartózkodva sajnos nincs alkalmunk egy jó foci, lábtoll meccsre, se az udvari fogócskára. Itt az idő, hogy felfedezzétek az otthoni lehetőségeket! Lehet az egy jó célbadobás, passzolgatás almával, ugróiskola, erőnléti gyakorlat vagy csak told a táncot egy klassz zenére! Várjuk fotóitokat arról, hogy Ti milyen mozgással dobjátok fel a napot?

 

4. Alkotó kezek

Alkoss szigorúan az otthon talált dolgokból! Egyszerűen légy kreatív! Készíts bármiből bármit!

Íme egy példa:

Ezt találtam otthon: 

 

Ezt alkotom belőle:

                                                                                   

 

Írószer tartó

5. Névsoroló

Készítsd el a vezeték és keresztneved kezdőbetűit egy író, vagy rajzlapra! Díszítsd úgy, ahogy az Téged a legjobban kifejez! Megjelenítheted a hobbidat, a kedvenc időtöltésedet, bármit, ami Te vagy! Minél több ilyen lefotózott monogram érkezik egy osztálytól, annál több pontot gyűjthettek.

Pályázatok

Örökös ökoiskola
Okosan a pénzzel