A Víz Világnapi Rajzpályázat eredményhirdetése

A Víz Világnapi Rajzpályázat eredményhirdetése

A Szülői Munkaközösség által - még előző tanévben - meghirdetett Víz Világnapi Rajzpályázat eredményhirdetésére az első tanítási napon, szeptember 1-én került sor az iskola udvarán. (A járványügyi helyzet miatt sajnos előző tanév végén nem kerülhetett sor a díjátadóra.) 

https://drive.google.com/folderview?id=1QwQAPJ87Gg2bgCw5afHVPPztV1aR-Fxu

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, mert rendkívül kreatív, igényes pályamunkák közül kellett választania,

Az óvodás kategóriában 5 pályamű érkezett és mivel nem tudtuk rangsorolni őket, mindenki díjazott lett. Azóta a kis ovisok már megkezdték az első osztályt. A díjuk egy-egy 2 ezer Ft-os Müller ajándékkártya volt. 

A díjazottak: Szever Minea Nóra, Korosecz Hanna, Papp Lara, Hoss Mónika, Poszavecz Vivien

Csoportos kategóriában 3 pályamunka érkezett. Az első helyezett a tavalyi 6. osztály lett: Balázs Rebeka, Orsós Boglárka, Kalányos László.
Az ő nyereményünk egy Balatoni sétahajózás volt, amelyen az egész osztály részt vett osztályfőnökükkel, Horváth Erzsi nénivel. A kirándulásra augusztus 25-én sor került Keszthelyen és nagyon jól sikerült.
 
A kategória 2. helyezettje a tavalyi 5.osztály (Gergály Sára, Réti Kármen Kíra, Csepregi Tamás, Korosecz Patrik), 3. helyezettje pedig a tavalyi 4. osztály (Csalló Gréta, Szalai Blanka, Dara Petra) lett. Az ő nyereményük egy-egy ajándékcsomag volt, tele édességgel. 
 
Alsó tagozatban egyéni kategóriában első helyezett lett Kalányos Rebeka, aki a zalakarosi Fürdőbe nyert komplex családi belépőt. A 2. helyezést Kocsis Dorka érte el,  3. helyezett Hárs Ábel lett. Díjuk egy-egy 2 ezer Ft-os Müller ajándékkártya.
 
Felső tagozat egyéni kategóriában első helyezett Gergály Sára lett, díja szintén egy zalakarosi Fürdőbelépő. 2. helyezett Szilágyi Boglárka, 3 helyezett pedig Csepregi Tamás. Nyereményük egy-egy 2 ezer Ft-os Müller ajándékkártya.
 
Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt, a gyönyörű rajzokat-alkotásokat, a pedagógusok segítséget! A díjazott képek galériánkban megtekinthetőek. 
 
Gratulálunk a nyerteseknek!
 
Szülői Munkaközösség

Kapcsolódó galéria

untitled

Pályázatok

Okosan a pénzzel
Örökös ökoiskola